lördag 22 mars 2008

Fattighjon.

Fattigdomen i de har landerna ar slaende, men nu galler det inte lange bara de som bor har, utan aven ett par av de som aker dit. Vi tog oss till Hoi An, beromt for sina skradderier, nagot som kom att markas. Overallt fanns dessa skraddare som for en billig kostym sydde ihop nastan vad som helst. Axel gick ner sig totalt i "det ar sa billigt, bara en grej till", och sydde upp kostym pa kostym, skjortor och tilloch med ett par skor. Allt dessa skickades sedan hem med sjopost, och beraknas vara hemma om tre till fyra manader.

Efter att ha spenderat ett par dagar dar rorde vi oss vidare till var nuvarande stad Hue, som man utan att overdriva kan kalla Vietnams svar pa Gotland. Man forstar inte vad de sager, man ar langt hemifran, och sa har de en imponerande ringmur. Har ar omradet innanfor varldsnaturarv, och fyllt av kejserliga byggnader fran sent 1800 tal. Klart imponerande.

Jag kan inte langre komma at bloggen, men om nagon annan kan det kan ni val maila mig sa jag vet att det funkar, annars far jag hitta en annan losning.

Inga kommentarer: